Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lámpa Kerti lámpatest TORO-P 80, E27, MAX.15W, IP54, AC220-240V, 50-60Hz, oszlop, fekete

GTV
15.701 Ft (12.363 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: OS-TORP80-00

A Toro kerti világítóberendezés egy jól átgondolt tervezés, ahol a dizájn és a funkcionális kényelem kéz a kézben járnak. Az elegáns, egyszerű vizuális jelleg nem nyomja rá magát az elrendezés szempontjából, hanem szépen beolvad a megvilágított kert stílusába. Attól függően, hogy melyik modellt választják, tökéletes választás lehet járdák, ösvények, csatornák, teraszok, vagy ház homlokzatok és előkertek megvilágítására.

A Toro kerti világítóberendezés időjárásálló alumíniumból és PMMA-polimer kombinációjából készült. Az alumínium test sokoldalú, elegáns fekete matt felülettel egyszerű dizájnt kölcsönöz a Toro kerti világításnak. Ezt a sémát egy olyan díszítőelem "töri meg", amelyet tejkristály-acélüvegből készítettek, és gyönyörűen szétterjeszti a lámpa körül kibocsátott fényt.

A Toro kerti világítóberendezés három különböző variációban készült, amelyek segítségével sikeresen tervezhető teljes körű kerti világítás bármilyen helyre. Egy falilámpa-pont – egy falfénylő lesz alkalmas az épület homlokzatára, és nemcsak a címtáblát, hanem a postaládát, a ház bejáratát vagy a teraszra való kilépést is megvilágítja. Az alacsonyan álló Toro kerti lámpa kiegészíti a magasabbat, nagyobb elrendezési szabadságot biztosítva a világítás az egyéni igényekhez való igazításához.

Elérhetőség: Rendelhető; beérkezés 1,5-3 hét
15.701 Ft (12.363 Ft + ÁFA)
Menny.:db