Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fogantyú Viefe OTO 128mm, fém, fekete textúrájú

Viefe
6.035 Ft (4.752 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 0553128ZM22

A Dell kilincs formáit a fa redőnyök antik kilincsei ihlették, egy vintage kiegészítő, amely még mindig sok vidéki házban megtalálható. Bernat Llonch számára a kollekció klasszikus szellemiségével és a múlt kortárs módon újraértelmezett felidézésével tűnik ki. Nagyvonalú méreteivel ideális ahhoz, hogy egy igazán egyszerű felhasználási móddal erőt és egyéniséget vigyen a bútorokba. A Bernat Llonch által tervezett Oto fogantyú karizmatikus, texturált fekete felülettel jelentkezik. Zamakban gyártott, vintage stílusú kilincs, akár íves kilincsformában, akár klasszikus kilincsformában, a legnépszerűbb és legelterjedtebb kivitelben kapható. Robusztus megjelenése és lekerekített élei kortárs érintést kölcsönöznek az optimálisnak az eleganciájukkal és funkcionalitásukkal kitűnő konyhák számára. Azokon a területeken, ahol a rusztikus bútorok dominálnak, az Oto kiegészítőként működik, amely esztétikai egyensúlyt biztosít.

Elérhetőség: Rendelhető; beérkezés 1,5-3 hét

Kedves Látogató!

Cégünk, mint nagykereskedés működik. Megrendelőinket webshopon keresztül tudjuk kiszolgálni. Bemutatótermünk kizárólag előre egyeztetett időpontban látogatható!

Amennyiben információra, segítségre, műszaki tanácsadásra van szüksége, kérjük, keresse kollégáinkat - e-mail címeiket, telefonszámaikat megtalálja az "Elérhetőségeink" fül alatt.

Kellemes vásárlást kívánunk!

Szín:
Texturált fekete ZM22
Hossz.:
6.035 Ft (4.752 Ft + ÁFA)
Menny.:db