Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A tulajdonosok azzal a szándékkal hozták létre a Triomax Hungary Kft.-t, hogy minőségi termékek bevezetésével színesítsék a magyarországi bútoripari szerelvénykínálatot.
A HARN fiókrendszerek 2008-as bevezetése óta tartjuk szemelőtt azt a kitűzött célt, miszerint az általunk forgalmazott termékek és szolgáltatások, mind műszaki, mind a felhasználóknak nyújtott megbízható szerviz szempontjából kimagasló színvonalat képviseljenek.
A megfogalmazott irányelvet szem előtt tartva vettük fel kínálatunkba 2014 őszén, a katalán VIEFE cég magas minőségű, egyedi tervezésű bútorfogantyúit.

Azt gondoljuk, hogy tapasztalt okleveles faipari mérnökökként rálátásunk van iparágunk gyártási és kereskedelmi erősségeire, illetve gyengéire is.
Szakmánk eltökélt híveiként hisszük, hogy minőségi termékeinkkel, színvonalas szolgáltatásunkkal, folyamatos fejlődőkészségünkkel és partnereink hasznos tanácsainak elfogadásával képesek leszünk segíteni ügyfeleink elképzeléseinek megvalósítását és ezáltal hozzájárulni a magyarországi bútoripar erősítéséhez.