Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Högert szerszámokkal bővítettük kínálatunk

Högert szerszámokkal bővítettük kínálatunk

A tavalyi évben vettük fel termékpalettánkra a GTV almárkáját, a Högert-et.

A lengyelországi gyártó a munkaruházat mellett széles professzionális szerszám kínálatot is nyújt, amely minősége összevethető a piacon megtalálható ismert szerszám márkákkal.

A Högert Technik egy modern és dinamikusan fejlődő kéziszerszám és munkavédelmi kiegészítő márka, melyet kifejezetten az igényes felhasználóknak terveztek. A mérnökök célja az volt, hogy értékes megoldásokat kínáljon, kiemelkedően magas funkcionalitással.

A tartós és megbízható szerszámok kulcsfontosságúak minden vállalkozó produktív munkájában - legyen az asztalos, vízvezeték-szerelő, autószerelő vagy belsőépítészeti szolgáltatás nyújtó személy. Minél jobb minőségűek az eszközök, annál hosszabb ideig maradnak meg a műszaki paramétereik és lassabban használódnak el. Az ilyen eszközökkel végzett munka biztonságosabb, hatékonyabb és gyorsabb.

Kiterjesztett kínálatunkban mostantól nem csak az asztalosipari kéziszerszámok találhatók meg, hanem az otthonunkban jelen lévő, mindennap használatos eszközök is.

Vásárlóink igényeit immár az alábbi termékkategóriákban is ki tudjuk szolgálni:

- lámpák, fejlámpák, reflektorok

- rendezők, ládák és tárolók

- kézi szerszámok

- elektromos szerszámok tartozékai

A webáruházunkban kapható számos Högert termék bemutatótermünkben kiállításra került, így vásárlás előtt – időpont egyeztetést követően - lehetőség van a személyes megtekintésükre is; illetve viszonteladó partnereinknél is egyre szélesebb körben elérhetők.