Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hulladékgyűjtő AxiSpace 600mm, mozgatórendszer nélkül, 1x15L, 3x7L edényekkel, tálcával, fedelekkel

GTV
20.333 Ft (16.010 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: PB-AS-600-1X15L-3X7L

A terméknek a fiókrendszer NEM része! Utólag helyezhető be a megfelelő fiókba.

A környezet és saját egészsége gondozása könnyebbé válik, ha kéznél vannak a megfelelő tartozékok.

Az új Axispace kosarak az első ilyen típusú termékek a piacon, amelyek baktericid tulajdonságú grafénmolekulákat tartalmazó anyagból készülnek.

A grafén a legkorszerűbb anyag, amely szénatomokból áll, amelyek hatszögletű szerkezetté egyesülnek.

Számos lenyűgöző elektromos és mechanikai tulajdonsággal rendelkezik, de számunkra a legfontosabbak a biológiaiak. 120 percen belül a mikroorganizmusok akár 99%-át is képes eltávolítani a felületéről.

Ezenkívül az Axispace kosarak 600-900 mm-es méretben kaphatók, és kompatibilisek az összes GTV és nem GTV fiókrendszerrel.

Az ajánlat kosarakból és tálcákból álló készleteket tartalmaz, amelyekben egyszerűen tárolhatja például a szemeteszsákokat vagy a háztartási vegyszereket.

Minden elem külön-külön is beszerezhető, saját konyhájában elrendezhető. A színes fogantyúk megkönnyítik a hulladék elkülönítését, maga a kosár pedig foltálló, így még egyszerűbb a tisztán tartása. Axispace kukák – a hulladékleválogatás új minősége.

Csak a GTV-ben. műanyagból készült grafén részecskékkel, amely baktériumölő és gombaölő hatással rendelkezik; két valódi méretben kapható: 7 l és 15 l;

Elérhetőség: Rendelhető; beérkezés 1,5-3 hét
20.333 Ft (16.010 Ft + ÁFA)
Menny.:db