Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lámpa Mennyezeti lámpatest SALTO, IP20, kör, fehér (öntött alumínium)

GTV
3.251 Ft (2.560 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: OP-SALOK-10

A Salto pont dönthető lámpatest látszólag nagyon egyszerű modellje a felhasználók által kedvelt spot világításnak. A finom design lehetővé teszi a fény pontok illesztését sokféle elrendezéshez. Univerzális kialakításának köszönhetően illeszkedik a minimalista stílushoz, remekül mutat modern belső terekben, tökéletesen kiegészíti a skandináv egyszerűséget vagy a loft légkörét. Kiegészíti a világítási projekteket irodákban, helyiségekben – üzletekben, kávézókban, rendelőkben vagy irodákban –, és természetesen ideális otthonokban, ahol a konyhától a kommunikációs útvonalakon át a hálószobákig és nappalikig díszíti a teret, felszerelve azt diszkrét világítási pontokkal.

A Salto spot mennyezeti lámpának mozgatható belső modulja van. A fényáram így beállítható bármely irányban és kívánt szögben, ami növeli a funkcionális kényelmet, és könnyen alkalmazkodóvá teszi a Salto spot világítást az egyéni igényekhez. Egy érdekes részlet a mélyen helyezett fényforrás, amely nemcsak megvédi a szemeket ért káros hatásoktól, hanem érdekes hangsúlyt ad, jellemet adva a fény pontoknak.

A Salto dönthető pont mennyezeti lámpatest két alakban érhető el – négyzetes és kör alakú, mindkettő finom, matt fehérben, amely tökéletesen illeszkedik a fehér mennyezetekhez.

Elérhetőség: Rendelhető; beérkezés 1,5-3 hét
3.251 Ft (2.560 Ft + ÁFA)
Menny.:db