Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LED Profil GLAXMNBJW, polc élre rögzíthető, kétoldalú, döntött, 19mm bútorlaphoz, 3fm, alu elox

GTV
4.322 Ft (3.403 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 20!
Cikkszám: PA-GLAXMNBDW3M19-AL

Az aktuális trend az, hogy eltávolodunk a fényforrások pontjaitól, és inkább a LED-szalagokon alapuló lineáris világítás felé haladunk.

A működés során a szalag hőt termel, amit el kell vezetni róla. Ellenkező esetben a szalag korai kopásnak lehet kitéve. A speciális alumínium GLAX profilokat használják arra, hogy elvezessék a hőt a szalagról. Ahhoz, hogy hatékonyan elvezessük a hőt a szalagról az alumínium profilra, a szalagnak teljes felületén fel kell ragadnia rajta. Ezért mielőtt felragasztanánk a LED-szalagot a GLAX profilba, szükséges a közepét zsírtalanítani.

Az egyenes profil a bútorok fejlesztésének sarkaiban használatos, leggyakrabban a konyhai függőszekrények alatt és az öltözőszobák polcainál.

Az egyenes profil esetén speciális rögzítő tartókat használnak, amelyek kis, a középpont felé hajlított lapokkal rendelkeznek, amelyek megtartják a profilt. Ajánlott, hogy a fogantyúk közötti távolság ne legyen több, mint 1 méter. A rögzítő tartókat 3 mm átmérőjű, kúpos fejű csavarral rögzítik a kiválasztott felületre. Nagyon fontos, hogy a csavarfej átmérője ne haladja meg a 6 mm-t.

Elérhetőség: Rendelhető; beérkezés 1,5-3 hét
Szín
Hossz
3000mm
4.322 Ft (3.403 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 20!