Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LED szalag 2835, 300 LED/5 fm, meleg fehér, 6W/fm, 33W/5fm , 8mm , 5fm/tekercs, 12V, IP65, 730lm/m N

GTV
8.255 Ft (6.500 Ft + ÁFA)
Menny.:tekercs
Cikkszám: LD-2835-300-65-CBN

A jelenlegi trend az, hogy a fényforrásoktól elmozdulunk a LED szalagokra alapozott lineáris világítás irányába.

A LED szalagok népszerűek alacsony áruk és bevált minőségük miatt. Természetesen megbízhatóságuk nagymértékben függ a gondosan elvégzett szereléstől.

Működés közben a szalag hőt termel, amit el kell vezetni róla. Ellenkező esetben a szalag idő előtt elhasználódhat. A szalagról a hő elvezetésére speciális, alumínium GLAX profilokat használnak. Annak érdekében, hogy a hőt hatékonyan vezessük el a szalagról az alumínium profilra, a szalagnak teljes felületével hozzá kell tapadnia. Ezért a LED szalag GLAX profilba való ragasztása előtt meg kell zsírtalanítani a profil közepét.

A LED szalagok széles körben alkalmazhatók mind otthonokban, mind irodákban. Használhatók a konyha, öltöző, recepció, vitrinek, sőt, falak és mennyezetek megvilágítására is.

A 2835-ös LED szalag teljes hosszában, azaz 5 m-en 33 W-ot fogyaszt, míg 1 méter csak 11 W-ot. A szalagot minden 5 cm-nél lehet vágni, ügyelve arra, hogy a vágást a külön jelzett helyen kell elvégezni.

A LED szalagok fontos paramétere a diódák elrendezésének sűrűsége. Minél sűrűbben vannak elrendezve, annál egyenletesebb fényvonalat kapunk. Ebben az esetben 300 dióda van elrendezve a szalag teljes hosszában, azaz 60/m.

Figyelni kell a LED szalag szélességére is, hogy gond nélkül be lehessen ragasztani a profilba. Ez az index 8 mm széles.

Elérhetőség: Rendelhető; beérkezés 1,5-3 hét
Szín
Hossz
5000mm
8.255 Ft (6.500 Ft + ÁFA)
Menny.:tekercs

Leírás