Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Megjelentek a Viefe® fogas és ajtóütköző katalógusai

Megjelentek a Viefe® fogas és ajtóütköző katalógusai

Megjelentek a Viefe® várva várt kiegészítő katalógusai rengeteg újdonsággal.

A Viefe®-nek ismét sikerült meglepetést okoznia; ezúttal a stílus és a kreativitás határokat elsöprő, a padlótól a falakig terjedő robbanásával. Az új ajtóütköző és fali akasztó kollekció megmutatja, hogy ezek a tartozékok hogyan képesek egyéniséget és dizájnt kölcsönözni bármely környezetnek.

DANCING ON THE FLOOR (online letölthető ajtóütköző katalógus)

Az ajtóütközők egy új tánc kezdetét jelentik a Viefe® számára. Miután úgy döntöttek, hogy bővítik kiegészítőik kínálatát, elkezdték keresni a lakótér azon pontjait, melyek korábban a fókuszon kívül estek és amelyek dekorálásával tovább gazdagíthatják a környezet stílusát. Szerették volna új dizájnnal megtölteni őket, és egyediségükkel teljesen új szintre emelni a tér imázsát. Ajtóütközőik elérik a fizikai határokat, de nem a kreatív határokat. Védelmet nyújtanak, mégis meglepetést okoznak; stílust adnak, ugyanakkor megakadályozzák a behatásokat. Úgy tervezték őket, hogy láthatóak legyenek, és a padlót a környezet többi részével harmonizáló dizájnpontokká alakítsák át és mind robusztusságukkal, mind formájukkal kitűnjenek az eddig megszokottból.

LET THE WALLS SPEAK (online letölthető fogas katalógus)

2023-as új fogas kollekciójukkal a falak valóban beszédessé válnak! Minden dizájn egyedi vizuális párbeszédet hoz létre a környezetével, akár egy nagyobb kompozíció részeként, akár kisebb egységekben; új trendet fejez ki és stílust közvetít. Az egyes faliakasztók dekoratív hatása a falat vászonná alakítja, amelyre nem csak ruha, de egyéb kiegészítő is felakasztható, például törölköző vagy konyhai eszközök – ezáltal összhangba hozva a belső teret. Nemzetközi presztízsű tervezők alkotta formáik letisztultak és rendet teremtenek - tökéletesen illeszkednek bármilyen típusú felülethez, segítve a praktikum és az esztétika harmónikus egyensúlyát.

Az újdonságok webshopunkban már rendelhetők!