Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tegyen virtuális sétát 3D-s kiállítói standunkon!

Tegyen virtuális sétát 3D-s kiállítói standunkon!

Sikeres hónapot tudhatunk magunk mögött, hiszen a triomax Hungary Kft. is részt vett a március elején és végén megrendezésre került két bútor- és építőipari szakkiállításon, a Konyhakiállításon és a Construmán.

Cégünk a többnapos rendezvényekre a katalán Viefe® legújabb, 2023-as új kollekciójával vonult ki - mely Magyarországon először itt került bemutatásra.

Nagy-nagy örömünkre szolgált, hogy sok bútoripari partnerrel, kollégával is találkozhattunk - akik akár kiállítóként, akár látogatóként jelen voltak az eseményeken - és emellett alkalmunk nyílt a nagyközönség számára is prezentálni az egyedi tervezésű, dizájn fogantyúkat és fogasokat gyártó spanyol Viefe® legújabb kollekcióját.

Megtisztelő volt a nagy érdeklődés az általunk bemutatott exkluzív, magas minőségű termékek iránt és reméljük, sokakat lesz lehetőségünk megrendelőink, partnereink között köszönteni a jövőben!

Abban az esetben, ha nem jutott el vagy lemaradt a rendezvényekről és ezáltal az exkluzív, magas minőségű termékeket gyártó Viefe® 2023-as újdonságainak bemutatójáról - szeretnénk most egy különleges lehetőséget kínálni, hogy megtekinthesse ezeket a csoda szép újdonságokat.

Kattintson ide és nyissa meg a kiállítói standunkról készült 3D modellt, tegyen egy virtuális sétát és gyönyörködjön a legfrissebb termékekben!

Amennyiben pedig partner programunkhoz szeretne csatlakozni, céges adatait megadva itt tud regisztrálni!