Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fogantyú Viefe RILLE 160mm, alumínium, csiszolt fekete

Viefe
7.977 Ft (6.281 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 0528160L30

Ennek a fogantyúnak a neve a „Rille” szóból ered, ami azt jelenti, rés vagy barázda. Ennek a kialakításnak pontosan a nyílások a lényege, az az elem, amelytől a funkcionalitása függ. A tervező, Patricia Roig megalkotásakor egy olyan jellegzetességet kívánt adni egy ilyen egyszerű formához, mint a henger, hogy vizuális egyéniséget adjon, miközben javítja a tapadását. A Patricia Roig által tervezett, rozsdamentes acél, sötét szálcsiszolt sárgaréz és csiszolt fekete színben kapható Rille fogantyú ideális ahhoz, hogy egy csipetnyi modernitást adjon minden típusú területhez. Elegáns megjelenésű, ívelt vonalakkal és maximális funkcionalitással. A hosszú változat alkalmazkodik a rusztikus környezethez, amely nagyobb jelenlétet és szilárdságot igényel, hogy kiegyensúlyozza a többi elemet akár a hálószobák nappalijában, akár a konyhájában. Erős jelenléte ellenére az alumínium gyártja

Elérhetőség: Rendelhető; beérkezés 1,5-3 hét

Kedves Látogató!

Cégünk, mint nagykereskedés működik. Megrendelőinket webshopon keresztül tudjuk kiszolgálni. Bemutatótermünk kizárólag előre egyeztetett időpontban látogatható!

Amennyiben információra, segítségre, műszaki tanácsadásra van szüksége, kérjük, keresse kollégáinkat - e-mail címeiket, telefonszámaikat megtalálja az "Elérhetőségeink" fül alatt.

Kellemes vásárlást kívánunk!

Szín:
Hossz.:
7.977 Ft (6.281 Ft + ÁFA)
Menny.:db