Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fogantyú Viefe RIM 96mm, fém, matt fehér

Viefe
3.867 Ft (3.045 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 0552096ZM1

A felni fogantyú formája spontaneitást és mozgást idéz. Bernat Llonch számára az volt a kihívás, hogy olyan alkotást alkosson, amellyel a felhasználó keze természetes gesztussal interakcióba lép, amely gördülékeny módon, szinte gondolkodás nélkül történik. A felni akár méretei miatt, akár kellemes textúrája miatt használatra készteti. Esztétikai szinten a Llonch semleges fogantyúként határozza meg, amely alkalmas különféle bútortípusokhoz. Bernat Llonch által tervezett univerzális fogantyú, zamak alappal, és négyféle kivitelben kapható: szálcsiszolt nikkel, sárgaréz, matt fehér, matt fekete és mohaszürke. A felni kiváló elhelyezkedésű, geometriailag kiegyensúlyozott fogantyú, csökkentett méretekkel és maximális lehetőségekkel. Egyszerű íves vonalai különösen jól illeszkednek szekrényekre és irodabútorokra. Jól működik 18-23 mm-es ajtóvastagságokkal, akár egyenként, akár készletben, ha nagy méretű fiókokról van szó. Kedvező markolatának és minimalista vonalvezetésének köszönhetően ergonomikus és megkülönböztető kiegészítővé válik, amely alkalmas az eklektikus dekorációs stílusokhoz

Elérhetőség: Rendelhető; beérkezés 1,5-3 hét

Kedves Látogató!

Cégünk, mint nagykereskedés működik. Megrendelőinket webshopon keresztül tudjuk kiszolgálni. Bemutatótermünk kizárólag előre egyeztetett időpontban látogatható!

Amennyiben információra, segítségre, műszaki tanácsadásra van szüksége, kérjük, keresse kollégáinkat - e-mail címeiket, telefonszámaikat megtalálja az "Elérhetőségeink" fül alatt.

Kellemes vásárlást kívánunk!

Szín:
Hossz.:
120mm
3.867 Ft (3.045 Ft + ÁFA)
Menny.:db