Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lámpa Kerti lámpatest TORO-AU, E27, MAX.15W, IP54, AC220-240V, 50-60Hz, falra szerelhető, fekete

GTV
9.657 Ft (7.604 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: OS-TOR0AU-00

A Toro kerti világítóberendezés egy jól átgondolt tervezés, amelyben a dizájn kéz a kézben jár a funkcionális kényelemmel. Az elegáns, egyszerű vizuális jelleg nem nyomja rá magát a elrendezés szempontjából, hanem szépen beolvad a megvilágított kert stílusába. A választott modelltől függően tökéletes a járdák, ösvények, csatornák, teraszok vagy házfalak és előkertek megvilágítására.

A Toro kerti világítóberendezés időjárásálló alumíniumból és PMMA-polimer kombinációjából készült. Az alumínium test sokoldalú, elegáns fekete matt felülettel egyszerű dizájnt kölcsönöz a Toro kerti világításnak. Ezt a sémát egy, a lámpa körül szépen szétterjedő fényt diffúz módon kibocsátó tejkristály-acélüveg beillesztéssel "töri meg".

A Toro kerti világítóberendezés három különböző variációban készült, amelyek segítségével sikeresen tervezhet teljes körű kerti világítást bármilyen helyre. Egy falilámpa-pont – egy falfénylő lesz alkalmas az épület homlokzatára, és nemcsak a címtáblát, hanem a postaládát, a ház bejáratát vagy a teraszra való kilépést is megvilágítja. Az alacsonyan álló Toro kerti lámpa kiegészíti a magasabbat, nagyobb elrendezési szabadságot biztosítva a világítás az egyéni igényekhez való igazításához.

Elérhetőség: Rendelhető; beérkezés 1,5-3 hét
9.657 Ft (7.604 Ft + ÁFA)
Menny.:db